Nevruz Etkinlikleri Kapsamında İl Çapında Düzenlenen Resim yarışmasında 3. olan Öğrencimiz  Ahmet Efe Varlıoğlu,Ödülünü Kırıkkale Başsavcısı Sayın İbrahim Keskin'den aldı.

Nevruz Etkinlikleri Kapsamında İl Çapında Düzenlenen Resim yarışmasında 3. olan Öğrencimiz Ahmet Efe Varlıoğlu,Ödülünü Kırıkkale Başsavcısı Sayın İbrahim Keskin'den aldı.

İlkbaharın gelişi, doğanın yeniden uyanışı olarak bilinen ülkemiz ve birçok ülke tarafından kutlanan Nevruz Etkinlikleri kapsamında İlimizde yapılan İlkokullar arası resim yarışmalarında dereceye giren okulumuz öğrencisi Ahmet Efe Varlıoğlu İl kültür Merkezin de düzenlenen törende ödülünü Kırıkkale Başsavcısı Sayın İbrahim keskin' den aldı. kendisini ve öğretmenini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

21.03.2024 76

21-03-202421-03-202421-03-2024